SweBoat
Varukorgen
PRODUKTER
Sök på motortyp
Underhållsdelar
Reservdelar motorer
Reservdelar drev
Reservdelar Backslag
Specialverktyg
Tillbehör till motorer
Begagnat
Propellrar
Övriga båttillbehör
Kemprodukter
Handböcker
Hyundai SeasAll Diesel
Solé dieselmotorer
Volvo Penta Dieselmotorer
Volvo Penta Bensinmotorer
Marina elverk
SERVICE & TJÄNSTER
Vinterförvaring
Reparationer
Konservering & Service


Om företaget

Om Marinexpress AB

Marinexpress AB är rätt partner för dig som söker prisvärda original och ersättningsdelar till din marinmotor, men även båttillbehör till rätt pris och kvalitet. Tyvärr är det så att många återförsäljare av Volvo Penta inte vill, inte har tid eller lust att svara på frågor från intresserade båtägare. De tror många gånger att de inte kommer att sälja något och att det bara tar tid från annat. Vår övertygelse är precis tvärtom. Att hjälpa till på alla sätt borgar för en långsiktig och förtroendefull relation mellan oss och dig som kund.

Vår verksamhet finner i Valbodalen i Lysekil, vilket är en kommunal småbåtshamn med upptagningar och vinterförvaringar både utomhus och inomhus. Genom detta läge finns vi nära marknaden. Här ingår vårt företag i ett kluster av kompletterande småföretag med olika kompetenser. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda de flesta tjänster som efterfrågas till fritidsbåtar. Marinexpress kan erbjuda service, reparationer och nyinstallationer.

Marinexpress AB står står bakom sajten www.marinexpress.se, där reservdelar och tillbehör till motorer kommer att erbjudas, och är även sidan för dig som skruvar själv och vill ha all information om Volvo Penta-motorer.  

 

Öppettider

 Vi har öppet alla helgfria vardagar mellan 8.00-17.00. Lunchstängt mellan 12.00-13.00. Lördag och söndag stängt. Läs mer här!

 

Kontakt  

För alla ärenden, reservdelsförsäljning, beställning av service etc önskar vi att du ringer oss

Marinexpress AB har organisationsnummer 556916-0699 och registrerades 2012.på 0523-12400 eller skicka e-post info@marinexpress.se

Bankgiro: 138-3645

Adress: Marinexpress AB, Valbogatan 80, 453 34  Lysekil, Sverige

  

Personal

Marinexpress AB har idag 6 anställda och våra huvudägare presenteras nedan;

fh.jpg

 

Fredrik Häller. Ägde AB Drevia mellan 1998-2010, vilket var en större auktoriserad Volvo Penta återförsäljare. I jan 2010 såldes företaget till Mitab Marin från Göteborg. Var marknadschef för både Mitab och Drevia efter försäljningen och på slutet arbetade jag även i Imatech. Avslutade engagemangen 4 oktober 2013. Därefter som platsansvarig för ett norskt marinföretag som heter Båtbua A/S och parallellt med det delägdes en grossistverksamhet Marinlager Väst AB i Strömstad. Våren 2014 avslutades dessa engagemang och sajten marinexpress.se startades våren 2014. 

Kontakta Fredrik direkt: fredrik@marinexpress.se 

 

 

Jan Lundgren, som har lång erfarenhet av Volvo Penta motorer. Janne var anställd på AB Drevia mellan 2005 och 2014 som verkstadschef. Dessförinnan har han arbetat på Farr, Erixon, Malö Yachts och har dessutom drivit eget företag i marinbranschen.

Janne är specialist på marindieslar och är ansvarig för reparationer service hos Marinexpress.

Kontakta Janne direkt:  janne@marinexpress.se

 

 

 

31.jpg

Vänd dig med förtroende till oss!

Du får gärna vända dig till oss med frågor kring din Volvo Penta-motor när som helst via mail eller telefon. Vårt telefonnummer är 0523-124 00, eller e-post info@marinexpress.se

Vi hörs av!

Fredrik, Jörgen och Janne

 

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Powered by MailChimp

NYHETER

DPH hydraulslangsats

NYHET! Med metallomspunnen slang - bättre och mer hållbar än original.

DPH hydraulslangsats

Medlem i Sweboat

Vi är medlem i Sweboat vilket borgar för att du kan känna trygghet i kontakten med oss. Läs gärna mer om vår branschorganisation.

Medlem i Sweboat

LCD-display

Har din timräknare i varvräknaren slocknat? Byt LCD-display och "behåll gångtimmar".

Fördjupa dig i vår instruktion.  

Läs mer...

LCD-display

LCD-display

Spridarhylsa 897170

Nu kan vi erbjuda spridarhylsa passande Volvo Penta MD1B, MD2B, MD3B, AQD2B, MD11C, MD11D, MD17C, MD17D. Den är utgången från Volvo Penta. Satsen innehåller spridarhylsa och packning. Pris 599 kr inkl moms.

Spridarhylsa 897170

Powertrim kolvsats

Om drevet inte håller rätt position så kan det bero på att kolvsatsens ventiler inte håller tätt. Byt till ny kolvsats innan sjösättning, så kan du lita på trimläget.

Powertrim kolvsats 872612

Powertrim kolvsats