SweBoat
Varukorgen
PRODUKTER
Sök på motortyp
Underhållsdelar
Reservdelar motorer
Reservdelar drev
Reservdelar Backslag
Specialverktyg
Tillbehör till motorer
Begagnat
Propellrar
Övriga båttillbehör
Kemprodukter
Handböcker
Hyundai SeasAll Diesel
Solé dieselmotorer
Volvo Penta Dieselmotorer
Volvo Penta Bensinmotorer
Marina elverk
SERVICE & TJÄNSTER
Vinterförvaring
Reparationer
Konservering & Service


Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

 

Ångerrätt och returer

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. 

Du har inte ångerrätt om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

När du utnyttjat din ångerrätt så är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returnera varan i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget. Sedan ska denna kartong skickas i ett transportemballage, som är likvärdigt med det som varan levererades i till dig. Varan ska returneras komplett, d.v.s alla tillbehör så som bruksanvisning, skruvar muttrar etc. ska finnas med. 

MarinExpress.se förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, att debitera självkostnadspris för saknade delar. MarinExpress.se kommer ej att lösa ut returer skickade mot postförskott. 

Återbetalningsskyldighet: Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

 

Garantier och service

Enligt Konsumentköplagen har du som privatkund reklamationsrätt i 3 år på efter det att du har tagit emot varan. MarinExpress.se tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt. Notera att reklamationsrätt inte är lika med garanti. Garanti på produkterna varierar men är om annat ej anges 12 månader på nya produkter. För företagskunder gäller Köplagen. 

MarinExpress.se besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle varan ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.

OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel eller skada på emballage: Anmäls direkt till chauffören vid mottagandet av varan. Notering på fraktsedel skall göras före undertecknande. Därefter inspekteras varan och ev skada anmäles till transportföretaget samt meddelas till MarinExpress.se.

Dolt fel: Anmäls till MarinExpress.se inom 3 dagar från mottagandet av varan eller upptäckt av defekten.

En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut om du så önskar eller betalar tillbaka pengarna samt fraktkostnaden. 

 

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Vi kommer inte att missbruka din e-postadress.

 

Leveranser

Leveranstiden är normalt 1-2 dagar efter beställning, eller enligt annan överenskommelse.

 

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

 

Fraktkostnader

 

Post Nord Logistics MYPACK

Inrikes

Vikt kg (upp till) Pris inkl moms
3 kg 156:-
5 kg 175:-
10 kg 234:-
15 kg 284:-
20 kg 336:-
   

Post Nord Logistics BREV

Inrikes

Vikt (upp till) Pris inkl moms
500 g 35:-
2000 g 69:-
   

AVHÄMTAS hos marinexpress.se

Lysekil

Vikt (från) Pris inkl moms
0 - 0:-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Powered by MailChimp

NYHETER

DPH hydraulslangsats

NYHET! Med metallomspunnen slang - bättre och mer hållbar än original.

DPH hydraulslangsats

Medlem i Sweboat

Vi är medlem i Sweboat vilket borgar för att du kan känna trygghet i kontakten med oss. Läs gärna mer om vår branschorganisation.

Medlem i Sweboat

LCD-display

Har din timräknare i varvräknaren slocknat? Byt LCD-display och "behåll gångtimmar".

Fördjupa dig i vår instruktion.  

Läs mer...

LCD-display

LCD-display

Spridarhylsa 897170

Nu kan vi erbjuda spridarhylsa passande Volvo Penta MD1B, MD2B, MD3B, AQD2B, MD11C, MD11D, MD17C, MD17D. Den är utgången från Volvo Penta. Satsen innehåller spridarhylsa och packning. Pris 599 kr inkl moms.

Spridarhylsa 897170

Powertrim kolvsats

Om drevet inte håller rätt position så kan det bero på att kolvsatsens ventiler inte håller tätt. Byt till ny kolvsats innan sjösättning, så kan du lita på trimläget.

Powertrim kolvsats 872612

Powertrim kolvsats